MARITIEM, BOTEN, SCHEPEN EN MEGAYACHTEN, WINTERSTALLING EN TRANSPORT

Wanneer  "die tijd van het jaar" er weer aan komt, laat niemand z'n prachtige boot graag achter op open terrein of in een overdekte maar stoffige bewaarplaats.

In de meeste gevallen is het ook in de lente, na de winterstalling,  een enorme klus om de boot terug netjes op het water te krijgen.

Wikkelit heeft hier een mooie en economische oplossing voor:

 

IMG_4468.jpeg
boot bescherming tegen weer en wind

Onze standaard dienst bestaat er in om de volledige boot, tot aan de waterlijn, in te pakken,  en de folie dan te krimpen tot een trommelhard geheel waar de regen en sneeuw zo van af glijden. Verder is uw boot beschermd tegen verkleuring en UV-straling.

We voorzien ook voldoende ventilatie dankzij Wikkelits' speciale waterdichte en zelfklevende ventilatieroosters. Op die manier heeft u na het uitpakken een frisse en geventileerde boot.

Dit is misschien wel een extreem voorbeeld, maar veel of weinig vogeluitwerpselen, het had anders en beter gekund ! 

boot zonder krimpfolie

Vanzelfsprekend draagt ons installatieteam overschoenen op je boot, en zijn we voorzichtig met flexibele voorruiten. Ook leggen we geen druk op radar of antennes. We maken een structuur die de wind weerstaat, en ervoor zorgt dat regenwater onmiddellijk afloopt. Ook kunnen we in optie een ritsdeur voorzien, waardoor je de toegang tot de binnenkant van je boot blijft behouden.

En ja!  We zullen jaloers zijn op je mooie boot, het overkomt ons telkens opnieuw !

boot inpakken krimpfolie
boot inpakken krimpfolie transport opslag

DIY - ZELF DOEN

Alhoewel Wikkelit z'n eigen installatieteam heeft, leveren we ook al het nodige materiaal en ruggesteun om de klus zelf te klaren; U krijgt nauwgezette instructies, en ook kunnen we u helpen met enkele instructievideo's.

Het is een economischere oplossing , en we hebben een interessant kant- en klaar starterspakket voor bijna iedere boot.

boot krimpfolie ingepakt voor transport
Ingepakt en klaar voor verscheping !
megayacht spuitcabine onder krimpfolie
Tijdelijke  spuitcabine-
     Schildertent

Dit vraagt u het meest :

Ik had dit graag laten uitvoeren, is er een prijslijst ?


Ja , we hebben een vaste prijslijst voor motoryachten "met brug", en voor motoryachten "zonder brug". Dit voor afmetingen tot 48 voet. Op eenvoudige vraag mailen we u onmiddelijk onze laagste prijzen. Voor grotere boten, en ook voor zeilyachten, maken we graag een prijs voor u op.
Kunnen jullie dit uitvoeren als de boot nog in het water ligt ?


Dit kan, maar ons installatieteam brengt zelf geen stabiele bijboot mee, de klant dient daar dus zelf voor te zorgen. Ook kan de folie niet aangebracht worden tot de waterlijn, maar tot een 40-tal cm erboven. Omdat het werk ook moeilijker gaat, en we er bijgevolg langer aan werken, is dit ook wat duurder.
Bij het DIY starterspakket zit geen brander, kan ik deze huren ?


Deze kan inderdaad gehuurd worden, maar veel booteigenaars kopen er met clubleden en/of mede booteigenaars ééntje aan. Dit maakt het nog goedkoper, zeker wanneer deze jaar na jaar gebruikt wordt.De gasflessen worden nooit meeverhuurd, daarvoor kan u overal bij een locale leverancier terecht.
Moet een afspraak lang op voorhand vastgelegd worden ?


U laat ons weten wanneer de boot zal klaarstaan om verpakt te worden, en we streven ernaar om dit binnen de 10 dagen uit te voeren. U hoeft niet te helpen, en voor u het weet zijn we klaar. Laat ons wel even weten waar we de originele cover kunnen achterlaten, en of u een bijkomend ritsdeurtje wenst.

U heeft tijd te kort, of de boot is te groot om de klus alleen te klaren ?
hulp

Wikkelit

Zink 1 & 3

9820  Merelbeke 

Belgium

tel: +32 9 336 14 82

fax: +32 9 336 14 82

info@wikkelit.be

DIENSTEN
PRODUKTEN
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Award Best of Industry