top of page

Opleiding Krimpfolie

Indien je als steigerbedrijf je eigen team een opleiding hebt laten volgen bij Wikkelittm, dan ben je in de mogelijkheid om deze extra service aan je klanten aan te bieden, en, omdat je hiervoor dan je eigen werkkrachten gebruikt, hoef je niet meer naar een externe firma op zoek te gaan om deze ook te plaatsen.  

Omdat krimpfolie er totaal anders uitziet dan traditionele steigerdoeken, maak je als bedrijf met krimpfolie ècht het verschil, en differentieer je jezelf van je concurrenten.

De volledige opleiding wordt gegeven door onze eigen installatie-verantwoordelijken, zodat iedereen van de nodige " hands-on" ervaring kan genieten. Deze is ook nodig is om een succesvol resultaat te bekomen.

Hoe wordt deze opleiding nu gegeven ?

De basisopleiding voor steigerbekleding met krimpfolie wordt gegeven op een kleinere oefensteiger, dit op onze terreinen, of op de terreinen van de klant.

 

shrink wrap training Wikkelit

Alle varianten van hoeken, evenals  een tijdelijke dak, zijn op deze oefensteiger aanwezig.

Dit geeft de steigerbouwers de mogelijkheid om alle basisvaardigheden in een beschermde en veilige omgeving te leren, zonder dat ze zich zorgen moeten maken bij fouten, zoals bijvoorbeeld door een gat in de folie te branden.

Het tweede type van training heeft meestal plaats wanneer de de steigerbouwer reeds de basisvaardigheden, zoals : ophangen, lassen en krimpen van de folie, onder de knie heeft. Dit type opleiding heeft plaats op een "actief" project, en wordt uitgevoerd door de cursisten onder toeziend oog  en met ruggesteun van de trainer.

We kunnen opleidingen organiseren voor grote en kleine groepen, en dit op eender welke locatie ter wereld. De meeste opleidingen zijn in verband met het inpakken van steigers, maar we kunnen ook de opleiding verzorgen voor andere toepassingen van krimpfolie zoals : Het inpakken van boten voor transport en winterstalling, en opleiding voor industriële verpakkingen,  grote goederen voor opslag en transport.

 Basisopleiding Steigerfolie

 

 

Een Wikkelittm instructeur voor een opleiding van 1/2 dag /  4 uur ( tot 4 pers ) Inclusief 1 rol steigerfolie van 7m x 15m , 300 micron. Krimpfolie tape, en het gebruik van warmtepistolen en propaangas. Bijkomende sessies genieten een korting van 20 % . 

Bijkomende praktische opleiding op actieve werven.

 

Een  Wikkelittm instructeur voor een dagopleiding  ( tot 4 pers. ) op een actieve werf. Inclusief 2 rollen van 7m op 15m, krimpfolietape, en het gebruik van warmtepistolen en gas. Bijkomende dagen genieten 20% korting. 

Wikkelit

Zink 1 & 3

9820  Merelbeke 

Belgium

tel: +32 9 336 14 82

fax: +32 9 336 14 82

info@wikkelit.be

DIENSTEN
PRODUKTEN
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Award Best of Industry
bottom of page