top of page

KRIMPFOLIE VOOR STEIGERS, GEVELS  EN VOORLOPIGE DAKEN

Met  Wikkelittm krimpfolie voor stellingen kunnen wij uw volledige stelling of dak inpakken.  Zo kunt u de werken in het droge uitvoeren.

De meeste van onze klanten zoeken eigenlijk maar 1 ding:   "een robuuste en tijdelijke manier om zich tegen de weersomstandigheden te beschermen".

Wikkelittm  krimpfolie is toepasbaar op alle types van steigers én in alle formaten.  Afhankelijk van de uit te voeren werken vanop de steigers, kan er gekozen worden voor het al dan niet volledig verpakken van de steiger. 

IMG_0467 kopie.jpeg
Waren vroegere methodes slecht ?

Neen, totaal niet! Integendeel, soms zijn ze zelfs te verkiezen boven krimpfolie. Vooral wanneer het over heel kleine projecten gaat waarbij enkel bescherming van heel korte duur belangrijk is.

 

Het probleem steekt de kop op bij grotere projecten:  

De traditionele steigerdoeken- en netten zijn vastgemaakt met rubberen bandjes,  ze versterven snel, verliezen hun veerkracht,  komen los, en de doeken beginnen  te flapperen en in veel gevallen te scheuren.  We kennen allemaal het beeld.  Klachten over lawaai en veiligheid liggen op de loer. Om de paar dagen mag er iemand alles opnieuw gaan vastmaken en/of vervangen.

 

De traditionele steigerdoeken zijn meestal stroken van 2 tot 3 meter breed die elkaar overlappen; ze beschermen wel degelijk, maar houden bijlange niet zoveel stof en puin tegen. Ze voldoen ook niet bij straalwerken  (vochtstralen, zandstralen) of ontvoegingswerken aan oude gevels, of wanneer giftige stofdeeltjes van oude verf de buurt kunnen vervuilen.

steigerdoek stellingdoek, krimpfolie

Wikkelittm krimpfolie wordt altijd rond de buizen gevouwen ,en dan opnieuw aan elkaar gesmolten. Op die manier is de lasnaad en het aanhechtingspunt sterker dan het originele materiaal zelf. Geen gedoe met flapperende of loskomende stukken, dit gedurende de volledige werffase. Ritsdeuren of laadplaatsen aanbrengen blijven ook nadien nog mogelijk.

De krimpfolie blijft na het verwijderen ook niet aan de buizen kleven.

TOTALE OMKAPSELING Netjes en professioneel ! 

Voor een bepaalde klantengroep  en voor projecten die veel aandacht trekken van het publiek, kiezen gerenommeerde 

steigerbouwers voor een professioneel uiterlijk.

 

Om esthetische redenen wordt soms nog een extra frame toegevoegd, enkel om de folie helemaal strak te kunnen plaatsen zonder dat er stukken steiger uitsteken.

Lastenten door wikkelit voor fietsbrug te Deerlijk
TIJDELIJKE DAKEN

Dankzij de veelzijdigheid van onze krimpfolie wordt deze ook veel gebruikt bij het maken van tijdelijke overkappingen en daken.

Wikkelit's krimpfolie is zelfs op kleine daken makkelijk toepasbaar, en ook op daken met uitzonderlijke vormen. Met een gewicht van slechts 0,30kg/m2 kan deze toch een windkracht aan tot 10 Bft. 

De folie laat ook een natuurlijk zacht wit licht door op de gehele werkvloer.

Dit en andere zijn de redenen waarom onze krimpfolie steeds aan populariteit wint. 

voorlopig dak , regenvrij, waterdicht overkapping
stofwand wikkelit waterdicht, stofvrij
tijdelijk dak, dakdekking, krimpfolie wikkelit
krimpfolie wikkelit dakdichting, tijdelijk, goedkoop, groothandel krimpfolie, pvc folie

Installatie dienst

opleiding Krimpfolie

U heeft een opdracht ?

Zink 1 & 3

9820  Merelbeke 

Belgium

tel: +32 9 336 14 82

fax: +32 9 336 14 82

info@wikkelit.be

DIENSTEN
PRODUKTEN
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Award Best of Industry
bottom of page